Interior Design Helena Karihtala Oy

Olen suunnitellut kotimaiselle L-kalusteelle oman Loiste-kylpyhuonekalustemalliston. Mallistoa suunnitellessa oli lähtökohtana luoda mallisto, joka taipuu niin pieniin kuin suurempiinkin tiloihin. Mallisto koostuu erikokoisista ja sävyisistä moduuleista, joita eri tavoin yhdistelemällä saa rakennettua juuri kuhunkin tilaan sopivan kokonaisuuden. Kalusteet valmistetaan kokonaan Suomessa. Tuotteen valmistaa L-Kaluste Oy. Loiste-kalustesarjalle on myönnetty Avainlippu- ja Design From Finland -merkit. Loiste-malliston kalusteita voi tilata kauttamme. Tiedustelut ja tarjouspyynnöt Helena 050 556 1655 tai sähköpostitse info@hkigalleria.fi. Lisätietoja kalusteista www.loistekaluste.fi.

Kalustesarjasta löytyy sopiva kokonaisuus niin kapeisiin wc-tiloihin kuin tilaviin kylpyhuoneisiinkin ja vaikkapa kodinhoitohuoneen kalusteeksi asti. Syvyysvaihtoehdot ovat 40 cm ja 50 cm, lisäksi sarjasta löytyy kodinhoitohuonekäyttöön tarkoitetut 60 cm syvät rungot. Laatikostojen rungot ja etusarjat on valmistettu kosteudenkestävästä 16 mm MDF-levystä. Kalusteissa vakiona laadukas push open -mekanismi, mutta haluttaessa kalusteita voi personoida lisäämällä omat vetimet. Luonnonmineraaleista ja akryylistä valmistettu ohut valkoinen taso on kestävä ja helppohoitoinen.

Laatikostomoduuleita täydentää laaja valikoima erilaisia avohylly-, seinälokerikko- sekä peili- ja seinäkaappimoduuleja, jotka tuovat lisäjoustavuutta mallistoon. Kalusteita on saatavilla mattamaalattuna vakioväreissä valkoinen RAL9003, musta RAL9005, harmaa RAL7048 ja kupari RAL8029. Harmaa ja Kupari ovat erikoismaalattuja metallinhohtoisia sävyjä. Lisäksi erikoistilauksesta kalusteet saatavissa haluamassasi väreissä. Tarkemmat tiedot mitoituksesta, eri moduuleista, lisävarusteista ja hinnoista löytyvät esitteestä. Toimitusajat kalusteen väristä riippuen 3-5 viikkoa.

Lataa tästä PDF-esite

Lataa tästä PDF-hinnasto