Interior Design Helena Karihtala Oy

Olen tehnyt tiivistä yhteistyötä Kannustalon kanssa jo vuodesta 2004 asti, jolloin minua pyydettiin mukaan ideoimaan uutta, modernia puutalomallia Kannustalolle. Tästä yhteistyöstä syntyi Harmaja-mallisto joka on tällä hetkellä yksi Kannustalon myydyimmistä talomalleista. Perusajatuksena suunnittelussa oli moderni kotoisuus, jossa on hienostuneisuutta, mutta kuitenkin niin että kokonaisuus oli rento ja konstailematon. Malliston taloissa on suuret ikkunat ja moderni yleisilme. Oli tärkeää, että tilaa on mahdollista pitää avarana tai jakaa tarpeen mukaan.

Vuosina 2006-2007 yhteistyö jatkui Vihervaara-talomallin kanssa. Vihervaara lanseerattiin Hämeenlinnan Asuntomessuilla 2007, voittaen asuntomessujen yleisöäänestyksen. Huippusuosion saavuttaneessa tunnelmallisessa kohteessa murrettu värimaailma yhdistyi eleganttiin kalustukseen ja täydensi moderneja keittiö- ja kylpyhuonetiloja. Kohde esiteltiin Glorian Koti -lehdessä 7/2007. 

Seuraavan joulun aikaan suunnittelin samaan Vihervaaraan modernia skandinaavisuutta henkivän joulusisustuksen. Myös joulusisustus esiteltiin Glorian Koti –lehdessä 12/2007

Vuonna 2013 Kannustalo pyysi jälleen minua sisustamaan Kannustalon kohteen Asuntomessuille. Jyväskylään nousi valmistalomalliston valkoinen Lato- talomalli, jonka sisutuksessa yhdisteltiin kotimaista käsityötä ja Italialaisia klassikkokalusteita. Kohde esiteltiin Glorian Koti-lehdessä 7/2014.

Tällä hetkellä yhteistyömme jatkuu jälleen uuden talomalliston suunnittelun merkeissä, joka on tarkoitus lanseerata lähitulevaisuudessa Kannustalon valikoimiin. Yhteistyöhömme kuuluu myös rakentajakonsultoinnit, joita teen Kannustalon talopakettien ostajille.