Interior Design Helena Karihtala Oy

– Yritys toiminut vuodesta 2003 saakka, toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Helena Karihtala-Koski

– Yksityiskotien tila- ja sisustussuunnittelu korjausrakennus- ja uudisrakennuskohteissa

– Toimitila- ja liiketilasuunnittelu yrityksille

– Messuosastojen suunnittelu

– Kiintokaluste- ja pintamateriaalien konseptisuunnittelu uudisrakennuskohteisiin

– Yritys kuuluu parhaaseen AAA -luottoluokitukseen

"Kodin tulisi olla kuin sykkivä sydän, joka pumppaa meihin energiaa arjen toimintoja varten. Koti on paikka, jossa on hyvä olla, jonne kuulumme ja joka kuvastaa omaa makuamme ja mieltymyksiämme. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri, vanha tai uusi koti, sen on hyvä luoda arkielämän toiminnoista ja rutiineista viihtyisiä ja mukavia. Kodin on toimittava onnistuneesti nukkumisesta ruuanlaittoon, peseytymiseen ja rentoutumiseen. Näiden monien tarpeiden tyydyttämiseksi tarvitaan harkittua suunnittelua ja joustavaa toteutusta."

- Helena KarihtalaHelena Karihtala – Sisustajan käsikirja

Kirja esittelee kymmenen suunnittelemaani kotia ja auttaa lukijaa pohtimaan muun muassa kodin värejä, materiaalivalintoja, keittiön toiminnallisuutta ja valaistuksen tärkeimpiä periaatteita. Kirja on saatavilla mm. Akteeminen kirjakauppa, Suomalainen Kirjakauppa, Adlibris sekä lifestyle- ja sisustusliikkeissä kuten Formverk ja Moko Market.

Kustantaja: Cozy Publishing 2017. Teksti Helena Karihtala Valokuvat Ulla-Maija Lähteenmäki ja Martti Järvi. Ulkoasu Johanna Luoma-Tuominen. Sivumäärä 245.